Jogi Közlemény

Bevezető

Az eOrigo.hu webáruházat a Szofthardver Kft. (1165 Budapest, Olga u. 28. fszt. 3.) üzemelteti. A www.eorigo.hu weboldalon és ezen domain aloldalain található információkat a legnagyobb körültekintéssel állítottuk össze, ennek ellenére az információk hiánytalan és valós jellege nem garantálható, mivel a gyártók és forgalmazók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért, esetleges elírásokért nem tudunk felelősséget vállani. A honlapon előforduló hibákkal kapcsolatban a Szofthardver Kft. ezért nem vállal felelősséget. A www.eorigo.hu honlap látogatóinak korlátozás, vagy fenntartás nélkül szükséges elfogadniuk a weboldalra vonatkozó, alábbi általános használati feltételeket.

A HONLAP HASZNÁLATÁNAK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

1. Szerzői jog

A honlap oldalai szerzői jogvédelem alatt állnak. A szerzői jogvédelem különösen a sokszorosítás, adaptáció, utánközlés, fordítás, más adathordozón történő tárolás és feldolgozás elleni védelemre vonatkozik, beleértve az elektronikus tárolást vagy feldolgozást is. Az oldalak részben vagy egészben történő felhasználása csak és kizárólag a Szofthardver Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.  A weboldal tartalma és szerkezete egyaránt szerzői jogvédelem alatt áll. Bármilyen információ, adat sokszorosítása és különösen a szövegek vagy azok részeinek, illetve a képanyagoknak a felhasználása kizárólag Szofthardver Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. Ezek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

2. Hivatkozások

A www.eorigo.hu honlapra történő hivatkozás során tilos a honlap bármely tartalmi elemének beépítése más honlapba (framing, illetve embedded link), illetőleg a kapcsolást csak a  www.eorigo.hu nyitóoldalához lehet létrehozni, azaz a Szofthardver Kft. a „deep link" létesítéséhez nem járul hozzá. Minden más esetben, a www.eorigo.hu oldalra mutató linkek elhelyezéséhez a Szofthardver Kft. hozzájárul.

3. Harmadik személy honlapjára vonatkozó jognyilatkozat

A www.eorigo.hu  weboldal lapjai más, harmadik személy által üzemeltetett honlapokhoz vezető linkeket (azaz hyperlinkeket) is tartalmaznak. Az ezeken a honlapokon megjelentetett tartalmak valódiságáért a Szofthardver Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, mindössze megkönnyíti ezeknek a honlapoknak az elérését. A harmadik személy által üzemeltetett honlapokra vezető linkek célja, a honlapok megtalálásának a megkönnyítése. Az ezen linkeken található oldalakon szereplő információk, adatok valódiságáért a Szofthardver Kft. felelősséget nem vállal, különösen nem vállal felelősséget az ezeken az oldalakon előforduló esetleges ténybeli tévedésekért vagy harmadik személy jogainak megsértéséért.

4. Általános jognyilatkozat

A Szofthardver Kft-nek, a www.eorigo.hu honlap használattal összefüggő kártérítési felelőssége – a kár jogi értelemben vett okától, többek között a károkozástól függetlenül – csak a szándékosan vagy súlyos hanyagság által okozott károkra korlátozódik. A Szofthardver Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a www.eorigo.hu  weboldal lapjai vírusmentesek legyenek. A teljes vírusmentesség azonban nem garantálható. Ajánljuk ezért, hogy dokumentumok vagy adatok letöltése előtt mindenki gondoskodjon a megfelelő vírusvédelemről (pl. vírusírtó használatával). A Szofthardver Kft. nem kezeskedik azért, hogy a www.eorigo.hu honlapon kínált szolgáltatások hiányosságoktól vagy hibáktól mentesek, illetve mindig elérhetőek. Az ebből eredő esetleges károkért a Szofthardver Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. 

A Szofthardver Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlapon megjelenő tartalmakat bármikor módosítsa, átírja, továbbá elérhetőségüket megszüntesse.