Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light porszívó (BHR4636GL)

eo04023

Garancia: 12 hónap

 

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újra elérhető, kattintson a Termékinfo gombra!

 

TERMÉKFIGYELÉS Termékfigyelés beállításához használja a Termékinfo gombot!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

30 790 Ft‎

24 244 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóXiaomi
Garancia12 hónap
Tömeg2.3 kg
Zajszint79 dB
Hepa szűrőigen

További információk

Tulajdonságok:

Az erő és a könnyű kialakítás tökéletes kombinációja.
Könnyebb és még hatékonyabb tisztítás. Könnyű, hatékony tisztítás a könnyű, vezeték nélküli kialakítás és az erőteljes szívóerő kombinációjával.

Vadonatúj 1.2 kg-os, könnyű test.
Egyszerű a megtartása és a takarítás. A könnyű test erős anyagokból, kompakt motor-és akkumulátorszerkezetből áll. Tisztítsd meg azokat a nehezen elérhető helyeket is egy kézzel, a jobb tisztítási élmény érdekében.

Felhasználó-központúsággal tervezve.
Könnyebb és kényelmesebb használat. Könnyű teste barátságosabb a felhasználók számára, könnyebben szállítható a különböző feladatok hatékonyabb kezelése érdekében.

Nagy sebességű, kefe nélküli motor.
A szívóerő eléri az 50 AW teljesítményt Szabványos, nagy sebességű kefe nélküli motorral felszerelt, hogy folyamatos, hatékony szívóerőt hozzon létre.

45 perces üzemidő.
Elegendő hozzá, hogy egy közepesen nagy lakást kitakaríts egyetlen töltéssel. Egyetlen töltéssel a tartós lítium akkumulátor 45 perc működési időt biztosít normál üzemmódban egy közepes vagy nagy lakás tisztításához.

Két teljesítményfokozat.
Válaszd ki azt, amelyik illeszkedik a takarítási igényeidnek. Két üzemmód a különböző tisztítási követelményekhez. A napi tisztításhoz válaszd ki a szabványos módot minden méretű részecskék begyűjtéséhez. A mély tisztításhoz válaszd a MAX módot.

3 lépcsős szűrő rendszer.
99.98%-os szűrési hatékonyság 3 lépcsős hatékony szűrés. A ciklon rendszer elválasztja a port a levegőtől. A por a ciklon szűrőn fennakad, amely hatékony HEPA és pamut szűrő, és a tiszta levegő távozik a porszívóból.

Vezeték nélküli kialakítás a szabad mozgásért.
Mélytisztítás minden sarokban. A vezeték nélküli kialakítás segít, hogy mindenhol könnyedén mozoghass és kitakarítsd a hálószobát, a nappalit vagy a dolgozószobát. Nem csak padlótisztításra való – a bútorok tisztán tartására is használható. tarts a szobák sarkait is tisztán.

Motoros padlótisztító kefe.
Eltünteti a koszt minden sarokból. Beépített, független motor a fa padlók és a szőnyeg mélytisztításához. Kíméletes tisztítás az extra puha kefével, amely nem károsítja a padlót vagy a szőnyegeket.

A szűkítő fej segít a nehezen elérhető helyek tisztításában.
Megtisztít minden zugot és hasadékot. Az egész házat tisztán tartja, alkalmas az ajtók, ablakok, fal- és lépcsősarok és egyéb rések tisztítására

Kefés szűkítő fej.
A por és a kosz összegyűjtése és felporszívózása egyetlen fejjel. A kefe finoman összegyűjti a felületről a port és gyorsan fel is porszívózza azt, kanapék, szekrények, mindenféle munkafelületek tisztítására is alkalmas.

Csendes működés a még élvezhetőbb takarítási élmény érdekében.
A Mi Vacuum Cleaner Light kefe nélküli motorral rendelkezik, amely csendesen jár és hatékony szívóerőt képes előállítani a takarítás folyamán, kiváló használati élményt nyújtva.

  • Nagy sebességű, kefe nélküli motor. Hosszan tartó szívóerőt biztosít
  • 45 perces akku üzemidő. Tökéletes nagyobb lakások tisztán tartására is
  • Ciklonszűrő. Azonnali és hatékony részecske begyűjtés
  • Nagy hatékonyságú HEPA szűrő. Kiszűri a részecskéket 0.3μm méretig
  • Üzemi feszültség: 21.6V
  • Teljesítmény: Kb. 220W
  • Akkumulátor: Lítium, 2500 mAh
  • Üzemidő: 45 perc / 13 perc (normál és MAX fokozat, motoros kefefej nélkül)
  • Töltési feszültség: 26V
  • Töltési idő: Kb. 5 óra
  • Portartály kapacitása: Kb. 0.5 l
  • Tömeg: Kb. 2.3 Kg
  • Zaj: Kb. 79 dB
  • Méret: 240 x 148 x 1132 mm
  • A doboz tartalma: Fő egység, Rúd, Fő kefe, Szűkító, Kefés szűkítő, Falra szerelhető tartó állomás, Hálózati töltő, Használati útmutató

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light porszívó (BHR4636GL)

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light porszívó (BHR4636GL)

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?