Magic Body Shaker 300ml bordó (5999887794544)

eo05436

Garancia: Nincs jótállás

 

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újra elérhető, kattintson a Termékinfo gombra!

 

TERMÉKFIGYELÉS Termékfigyelés beállításához használja a Termékinfo gombot!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

690 Ft‎

543 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóMagic Hair
GaranciaNincs jótállás
Űrtartalom300 ml
Színbordó

További információk

Tulajdonságok:

Hiányzik még valami? A Magic Body-nál mindent megtalálsz, amire a diéta során szükséged lehet. Egyedi kiegészítőt keresel a mindennapokra? Útközben fogyasztanád el a kedvenc fehérjédet? Vess egy pillantást különleges Magic Body Shaker válogatásunkra!

Egy frissítő BCAA vagy egy krémes fehérje turmix elkészítéséhez mindig ideális választás egy shaker. Kiváló opció a csomósodás elkerülése érdekében, sőt még biztonságosan magunkkal is vihetjük az edzőterembe vagy a munkahelyre a kikevert italunkat. A Magic Body Shaker-ek több kiszerelésben is elérhetőek; egész pontosan 300 ml, 500 ml és 700 ml-es űrtartalmakkal. A 3 dl-es változat még a legkisebb női táskában is elfér, így praktikus méretének köszönhetően hasznos társaddá válhat a mindennapokban.

A Pasztell színek szerelmese vagy? Esetleg színes egyéniségnek tartod magadat? Akkor ezt fejezd ki shakereddel is! 9 féle különböző színkombinációjú shakerünk közül válogathatsz, melyek biztosan szuper kiegészítőddé válnak! Frissülj és töltődj fel edzéseid előtt, vagy akár aközben az egyedülálló shakereink támogatásával!

  • Háromféle (300/500/700 ml) űrtartalom
  • Csöpögésmentes, csavarható tető és kupak
  • Görbített és mélyített szita a csomósodás ellen
  • Mérőskála milliliterben (ml) és unciában (oz)
  • Nem tartalmaz BPA és DEHP anyagokat
  • Élelmiszeripari előírásoknak megfelelő
  • Törésálló, mikrózható, hűtőszekrényben tárolható és biztonságosan tisztítható a mosogatógépben

Hogyan használd:

  • Egyszerűen csak rakd bele a szükséges mennyiségű táplálékkiegészítőt, fehérjeport, BCAA-t vagy zsírégetőt. Ezután adj hozzá vizet, jól csavard rá a kupakot, és addig rázd, amíg a por fel nem oldódik. Használat után csak alaposan öblítsük el, de akár mosogatógépben is egyszerűen tisztítható

Mikor használd:

  • Termékünk tökéletes poralapú kiegészítők összekeveréséhez, edzés előtti és utáni kiegészítők elkészítéséhez, mindezt elektromos berendezések nélkül, akár útközben is. Továbbá abban is segít, hogy hidratált maradj reggeltől estig

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Magic Body Shaker 300ml bordó (5999887794544)

Magic Body Shaker 300ml bordó (5999887794544)

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?