Remington FC1000 Reveal arctisztító készülék Nagyítás

Remington FC1000 Reveal arctisztító készülék

eo05919

Garancia: 12 hónap

 

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újra elérhető, kattintson a Termékinfo gombra!

 

TERMÉKFIGYELÉS Termékfigyelés beállításához használja a Termékinfo gombot!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

26 690 Ft‎

21 016 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóRemington
Garancia12 hónap

További információk

Tulajdonságok:
A Remington REVEAL arctisztító készülék segítségével természetes fényű, gyönyörű és tiszta bőrünk lehet. Ez a szépségápolási segédeszköz alapos, és mélytisztítási technológiája segítségével új életet lehel a bőrünkbe, ezáltal egészséges érzetet, gyönyörű megjelenést és sugárzó fényt kölcsönöz neki. A Remington REVEAL arctisztító kefe karcsú kivitele kényelmes fogást és egyszerű használhatóságot biztosít. A kefés fej kettős funkciójú forgó és vibráló technológiája optimalizálja a tisztítóeljárás hatását. Ezen túlmenően a készülék egyperces időzítővel van ellátva, amely 20 másodpercenként finoman pulzálva figyelmeztet az arc egyik területéről a másikra történő áthelyezésre, a bőr mély és alapos megtisztítása céljából. Három sebességfokozattal rendelkezik a készülék, melyek közül a számunkra kedvező beállítást választhatjuk ki. Egyetlen feltöltéssel akár 30 alkalommal használhatjuk az eszközt. Zuhany alatt is használható, a fejek teljes egészében moshatók, így a kefék karbantartása és használata egyszerű és gyors.
Alapos arctisztítás Ez az ügyes szépségápolási segédeszköz alapos arctisztító technológiát alkalmaz, mélytisztító funkciója alaposan megtisztítja a bőrt és gyengéden eltávolítja a pórusokban megtapadt szennyeződéseket. Nem csupán hatékonyan tisztítja a bőrt, hanem a bőrápoló termékek felszívódásának támogatásával biztosítja, hogy azok maximálisan kifejthessék hatásukat. 3 tartozék kefe. A készülék három darab kefés fejjel rendelkezik: a normál kefe a napi mélytisztításhoz ideális; a szenzitív kefe az érzékeny bőrtípus esetén ideális, és a napi gyengéd tisztítás elvégzésére szolgál. Végül a masszírozó tartozékkal végezhető el legjobban a mélytisztítás és a fakó, fáradt bőr revitalizálása.
Vibráló és körbeforgó mozgás
Mosható és zuhany alatt is használható
LED-es megvilágítás a fej körül
Töltést jelző LED
3 sebesség fokozat
1 perces időzítés beállítás, 20 másodpercenkénti pulzáló jelzéssel
1 feltöltés 30 használatot tesz lehetővé
3 tartozék fejjel csomagolva: normál, - szenzitív-, és masszírozó
Töltő állvány, elegáns tároló táska, védő kupakok
Automatikus feszültség illeszkedés
A termék gyártói honlapja

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Remington FC1000 Reveal arctisztító készülék

Remington FC1000 Reveal arctisztító készülék

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?