Xiaomi Sothing Plume Desktop Fan S1 asztali ventilátor (DSH-S-2102(S1)) Nagyítás

Xiaomi Sothing Plume Desktop Fan S1 asztali ventilátor (DSH-S-2102(S1))

eo05950

Garancia: 12 hónap

 

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újra elérhető, kattintson a Termékinfo gombra!

 

TERMÉKFIGYELÉS Termékfigyelés beállításához használja a Termékinfo gombot!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

8 390 Ft‎

6 606 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóXiaomi
Garancia12 hónap

További információk

Tulajdonságok:

Folyamatos sebességszabályozás. A fuvallat erejének finomhangolása. Ezután kevésnek bizonyul a háromlépcsős – gyenge, közepes, erős – fordulatszám szabályozás. A fuvallat erőssége folyamatosan, könnyedén szabályozható. Csak egy kis fordítás és a ventilátor sebessége 24m/s-ről 46m/s-re vált.

Kefe nélküli motor, digitális frekvenciaváltó. A kefementes DC motor lehetővé teszi a gyors sebességváltoztatást. Igény szerint bármely napszakhoz állítható szélerősség. Tapasztald meg a finoman változó széláram csendjét és nyugalmát.

Hét lapát a levegő forgatására. Természetes fuvallat. A szellő lágy és kellemes. A hagyományos 3/5 lapátos ventilátorokkal összehasonlítva a 7 ágú, szárny alakú kialakításnak köszönhetően a levegő forgatása egyenletesebb és finomabb. Azonnal lehűt! A zárt tengelynek és a 160°-ban forgó fejnek köszönhetően egyetlen gombnyomással megoszthatod a hűsítő élményt bárkivel. A fej fel és le manuálisan állítható.

Okos, digitális kijelző. A beépített digitális kijelzőn bármikor ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi szintjét és időben töltőre helyezheted a ventilátort. Felejtsd el a váratlan lemerülés okozta kellemetlenségeket!

Elegendő energiaellátás. Nagy kapacitású akkumulátor töltéshez és tároláshoz. Beépített 2000mAh-es tölthető akkumulátor. Teljes töltöttség esetén akár 4 és fél órán keresztül folyamatosan használható. Vezetékmentes, szabadabb használat. Töltési idő: 2 óra.

Csendes fuvallat. Figyelmesnek kell lenned, hogy halld. Lágy fuvallat, alacsony zajszint, halk és stabil. A termék szerkezetének optimalizálásával a működési zajszint maximális sebesség esetén is csak 40dB, alacsonyabb fokozaton pedig mindössze 15dB, így csendben élvezheted a kellemes hűs levegőt.

  • Fokozatmentes fordulatszám szabályozás. A fuvallat erősségének beállítása
  • Intelligens digitális kijelző, töltés bármikor
  • Optimális akkumulátor méret, hosszú élettartam
  • 7 lapátos kialakítás, természetes és lágy fuvallat
  • 160°-os szögben automatikus forgás
  • Alacsony zajszint, stabil és csendes
  • Méret 169mmx120mmx236mm
  • Tömeg: 388g

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Xiaomi Sothing Plume Desktop Fan S1 asztali ventilátor (DSH-S-2102(S1))

Xiaomi Sothing Plume Desktop Fan S1 asztali ventilátor (DSH-S-2102(S1))

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?