Philips HX6012/07 Sonicare ProResults Standard Sonic fogkefefej 2 db

eo06424

Garancia: Nincs jótállás

 

Elérhetőség: 3 munkanap

Külső raktáron

 

Szállítási feltételek

Szállítási díjak
5.000 Ft alatt 2.390 Ft
5.001-10.000 Ft-ig 2.290 Ft
10.001-29.999 Ft-ig 1.790 Ft
30.000 Ft felett ingyenes!
*Részletek a Szállítási feltételek alatt

 

Információ: +36-20-450-9401

 

Kérdése van? Segítünk!

Kattintson a Termékinfo gombra és kérjen visszahívást, ha a termékkel vagy annak rendelésével kapcsolatban bármilyen kérdése van!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

5 810 Ft‎

4 575 Ft‎ + ÁFA

-3%

5 990 Ft‎

Adatlap

GyártóPhilips
Garancia0 hónap

További információk

Tulajdonságok:Egyik kiemelt fogkefejünkként a Philips Sonicare ProResults tökéletes az új vagy régi Sonicare felhasználók számára, akik lenyűgöző ár mellett is autentikus Sonicare tisztítási teljesítményre vágynak.
Optimális Philips Sonicare teljesítmény. Ez a Philips Sonicare fogkefefej kontúros profillal rendelkezik, amely természetesen illeszkedik a fogak formájához, és a nehezen elérhető helyeket is megtisztítja. Ez a fogkefefej akár 2-szer több lepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe.
Maximális szónikus mozgásra tervezték. A Sonicare fogkefefejek rendkívül fontos elemei alaptechnológiánknak - a magas frekvencián, nagy amplitúdóval mozgó kefefejek 31 000 tisztítómozdulatot végeznek percenként. Páratlan szónikus technológiánk a teljes fogkefére kiterjed, a nyelétől egészen a kefefej csúcsáig. A szónikus mozgás dinamikus folyadékos tisztítást eredményez, a folyadékot a fogíny mentén mélyen a fogak közé juttatva, mindig tökéletes, mégis gyengéd tisztítást biztosítva.
Rápattintható kialakítás a fogkefefej egyszerű cseréjéhez. A fogkefefej könnyen rápattan, illetve lepattan a fogkefenyélről, biztonságosan illeszkedik rá, illetve könnyen karbantartható és tisztítható. A PowerUp Battery és az Essence típus kivételével minden Philips Sonicare fogkefenyélhez alkalmas. Az emlékeztető sörték biztosítják a leghatékonyabb fogmosást. Bár talán első pillantásra nem annyira nyilvánvaló, de a fogkefefejek több hónapos normál használat után veszítenek keménységükből és fokozatosan kopnak. Az emlékeztető sörték kékről fehér színűre halványodnak, és segítenek felismerni, ha a kefefej megérett a cserére. Az optimális eredmény elérése érdekében háromhavonta cserélje a fogkefefejet.
Kefefejek: 2 ProResults standard
Emlékeztető sörték: a sörték kék színe elhalványul
A következő típusokhoz: 2-es sorozatú lepedékeltávolító, 3-as sorozatú fogínyápoló, DiamondClean, EasyClean, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare+, gyermekek számára, HealthyWhite
Csere: 3 havonta
A termék gyártója: Philips

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Philips HX6012/07 Sonicare ProResults Standard Sonic fogkefefej 2 db

Philips HX6012/07 Sonicare ProResults Standard Sonic fogkefefej 2 db

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?