Samsung AX9500N légtisztító (AX47R9080SS/EU)

eo02381

Garancia: 12 hónap

 

Elérhetőség: 4 munkanap

Rendelésre

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ha ezt a terméket megvásárolja a teljes kosár tartalmát ingyenesen szállítjuk! *Kivételt képezhetnek a nagy méretű / tömegű termékek

 

Információ: +36-20-450-9401

 

Kérdése van? Segítünk!

Kattintson a Termékinfo gombra és kérjen visszahívást, ha a termékkel vagy annak rendelésével kapcsolatban bármilyen kérdése van!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

262 090 Ft‎

206 370 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóSamsung
Garancia12 hónap
Tömeg12.2 kg
Teljesítmény35 Watt
Szélesség367 mm
Mélység380 mm
Magasság436 mm
Ajánlott helyiségméret47 m2
Maximum zajszint50 dB

További információk

Tulajdonságok:

A huzat nélküli hűtés gyengéd a bőrödnek.
Wind-Free™ tisztítás. Tisztítsd a légtereket kevesebb zajjal és közvetlen huzat nélkül. A Wind-Free™ tisztítás megtartja a szoba kellemes érzetét anélkül, hogy folyamatosan levegőt fújna a bőrödre. A tiszta levegőt gyengéden és halkan oszlatja szét a szobában a közel 60 000 mikro levegő résen keresztül, így nem zavar téged.

Kiszűri a 0.3 részecske méretű por 99.97%-át.
Többrétegű tisztítási rendszer. Legyen a levegő kiemelkedően tiszta és biztonságos a többrétegű tisztítási rendszerrel! Először kiszűri a nagyobb por részecskéket, majd egy Aktív szén szagtalanító szűrő kiszűri a káros gázokat és a kellemetlen szagokat is*. Ez után a HEPA szűrő elkapja az utrafinom 0.3 részecske méretű por 99.97%-át**.

Tisztítsd a kedvednek megfelelő módon!
Moduláris kialakítás. Adj hozzá vagy vegyél el modulokat, hogy bármilyen alkalomnak és helységnek megfeleljen! A moduláris kialakítás egy kényelmes vezeték nélküli Bluetooth egységgel rendelkezik, így kombinálva használhatod egy nagyobb helység tisztítására, vagy külön-külön a kisebb szobákban.

Precíz érzékelés, intuitív kijelzés.
Numerikus Egyszerű nézetű kijelző. Mostantól még precízebben figyelheted a levegő szennyezettségét a Lézer Szálló Por Szenzor segítségével. Valós időben méri a levegő minőségét, és még a 1.0 részecske méretnél kisebb port és a gáznemű szennyező anyagokat is érzékeli. A Numerikus Egyszerű nézetű kijelző pedig kimutatja a PM1.0/2.5/10 méretű szennyező anyagok mennyiségét és a levegő tisztaságát a 4-Színű Jelzőfény mutatja.

Távolról is irányíthatod az okostelefonoddal.
SmartThings. Figyelj a levegőd minőségére, és ellenőrizd a szennyezettség szintjét bármikor és bárhol. A SmartThings alkalmazás* segítségével távolról is irányíthatod a légtisztítót. Egy egyszerű érintéssel vagy a hangoddal** be- és kikapcsolhatod, ellenőrizheted a levegő minőségét, irányíthatod a funkciókat és figyelheted a szűrő állapotát. Távolról is irányíthatod az okostelefonoddal.
*Android és iOS eszközökön érhető el. Wi-Fi kapcsolat szükséges. **A hangvezérlés 8 nyelven támogatott (UK Angol, US Angol, Koreai, Kínai, Német, Francia, Olasz)

  • Fogyasztás: 35 Watt
  • Ajánlott szobaméret: Max. 47 m2
  • Zajszint: < 50 dBA
  • Jelzés (Tisztaság): Numerikus (PM1.0 / 2.5 / 10)
  • Előszűrő
  • Szagtalanító szűrő
  • Okos funkciók: WiFi
  • Tömeg: 12.2 kg

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Samsung AX9500N légtisztító (AX47R9080SS/EU)

Samsung AX9500N légtisztító (AX47R9080SS/EU)

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?