Sony BDP-S3700 Bluray lejátszó

eo07647

Garancia: 12 hónap

 

Elérhetőség: 3 munkanap

Külső raktáron

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ha ezt a terméket megvásárolja a teljes kosár tartalmát ingyenesen szállítjuk! *Kivételt képezhetnek a nagy méretű / tömegű termékek

 

Információ: +36-20-450-9401

 

Kérdése van? Segítünk!

Kattintson a Termékinfo gombra és kérjen visszahívást, ha a termékkel vagy annak rendelésével kapcsolatban bármilyen kérdése van!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

42 990 Ft‎

33 850 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóSony
Garancia12 hónap
MélységBlu-Ray
Lejátszható lemez Blu-rayHDMI
Koaxiális kimenetBlu-Ray 3D
Lejátszható lemez 3D Blu-rayBlu-Ray 3D, Blu-Ray

További információk

Tulajdonságok:
Full HD 1080p
Tekintse meg a legújabb Blu-ray Disc™ filmeket Full HD minőségben, amelyben a képmélység és képtisztaság túlszárnyalja a DVD minőségét. A BDP-S3700 közel HD-felbontásúvá átalakítja a hagyományos felbontású DVD-ket, ezáltal kedvenc filmjeit elképesztő részletgazdagságban tekintheti meg.
A TRILUMINOS™ életre kelti a színeket
Fedezze fel a valósághű színeket és tónusokat. A TRILUMINOS színek szélesebb látható színspektrumának köszönhetően élethűbbé válnak az árnyalatok és textúrák. A nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak. Az arcok a hűen reprodukált bőrtónusoknak köszönhetően sokkal szebben jelennek meg.
Egyenletes videostreamelés Wi-Fi Certified technológiával
Élvezze a Wi-Fi Certified technológia nyújtotta tökéletes és gyors böngészésélményt. A Blu-ray Disc™ lejátszó egyedülálló Wi-Fi® modullal rendelkezik, mely optimális elhelyezésének köszönhetően maximális jelerősséget biztosít. Az intelligens többantennás kialakítás a hagyományos Wi-Fi® esetében tapasztaltnál megbízhatóbb jelet biztosít, ezáltal egyenletes videostreamelést és gyors böngészést nyújt otthonának minden pontján.
Képernyőtükrözés, melynek révén okostelefonja képernyőjét vezeték nélkül is megjelenítheti a televízión
Vezeték nélkül tükrözheti mobilkészülékének képernyőjét a videoeszközéhez csatlakoztatott, nagy képernyőre. A képernyőtükrözés Xperia™ okostelefonokkal, tabletekkel és minden egyéb, Miracast™ technológiával kompatibilis készülékekkel működik. Sokszorozza meg a családdal és barátokkal töltött élményt azzal, hogy együtt néznek videókat, együtt böngésznek, vagy közösen választják ki a következő nyaralás úti célját a térképen.
Hozzon ki többet tévéjéből a TV SideView alkalmazással
Táblagépével vagy okostelefonjával (Android vagy iOS) vezérelheti Blu-ray lejátszóját, és többet tudhat meg arról, amit néz – anélkül, hogy ez megzavarná a megtekintési élményt. A SideView alkalmazással azonnal elérheti a tartalmat a helyi hálózatán lévő eszközökről, de használhatja a lejátszón rendelkezésre álló online szolgáltatások széles körét is.
Csatlakozzon otthoni hálózatához a DLNA-val
A DLNA (Digital Living Network Alliance) az adatok otthoni hálózatokon keresztül történő megosztására vonatkozó iparági szabvány. Ilyen módon egyszerűen átviheti kedvenc számait, filmjeit és képeit a DLNA-t támogató készülékek között, legyen az tévékészülék, számítógép, hordozható kiszolgáló vagy játékkonzol.
Gyors, intuitív grafikus kezelőfelület
A grafikus felhasználói felülettel egyszerűen megtalálhatja a keresett alkalmazásokat és funkciókat. A könnyen navigálható panelek kiváló böngészést biztosítanak a tévéképernyőn. A speciális tartalommegosztásnak köszönhetően az egyik oldalon a kiemelt alkalmazások, a másikon pedig kedvenc alkalmazásai találhatók. Minden rendezett, és gyorsan elindítható.
További megjelenítési lehetőségeket biztosító széles körű kodektámogatás
Most még könnyebben lejátszhatja az USB-meghajtókon vagy a hálózaton tárolt videókat, zenéket és fotókat – anélkül, hogy aggódnia kellene a különböző video- és audioformátumok miatt. Ez annak köszönhető, hogy legújabb Blu-ray Disc™ lejátszóink 26%-al több video-, tömörítő- és audiokodeket támogatnak (pl. új .mkv kiterjesztésű fájlok vagy a nagy felbontású audiotartalmak), mint a korábbi modellek.
Műszaki adatok:
Lejátszás ELŐZŐ / KÖVETKEZŐ, Lassú lejátszás (FWD/REV), Lejátszás / Megállítás / Szüneteltetés, Lejátszás közbeni léptetés (ELŐRETEKERÉS / VISSZATEKERÉS), VISSZATEKERÉS / ELŐRETEKERÉS, Véletlen sorrend
2D3D átalakítás: igen
Super Scaler (felskálázás precíziós CinemaHD felbontásra): igen
Deep Color Igen (16 bit) 24p True Cinema™: igen
NTSC/PAL: igen/igen
DVD 24p kimenet: igen
HDMI: igen (480i/480p/720p/1080i/1080p (60 Hz))
Koaxiális, optikai: igen
Képernyővédő / Egyszerű telepítés / PhotoTV HD: nem / igen / nem
Gyerekzár: igen
USB-bill. (csak 101) / Aut. készenlét Igen (csak 101)
Beépített Wi-Fi® (2,4 GHz / MIMO)
Bemeneti és kimeneti csatlakozók: HDMI-kimenet (1 hátsó), koaxiális digitális hangkimenet (1 hátsó), USB-bemenet (1 elülső), Ethernet csatlakozás (1 hátsó)
Teljesítményfelvétel: 9,2 W
Teljesítményfelvétel (készenléti mód): 0,25W
A termék gyártói honlapja

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Sony BDP-S3700 Bluray lejátszó

Sony BDP-S3700 Bluray lejátszó

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?