Apple Watch Series 7 GPS+Cellular 45mm csillagfény alumínium tok, csillagfény sportszíj (MKJQ3HC/A)

eo08191

Garancia: 12 hónap

 

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újra elérhető, kattintson a Termékinfo gombra!

 

TERMÉKFIGYELÉS Termékfigyelés beállításához használja a Termékinfo gombot!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

228 090 Ft‎

179 598 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóApple
Garancia12 hónap
LépésszámlálóIgen
AlvásfigyelőIgen
BluetoothIgen
Beépített GPSIgen
Pulzusmérés csuklórólIgen
Érintő kijelzőIgen
Por és vízállóság50 méterig vízálló
Okostelefonos értesítésIgen
Wi-FiIgen
Véroxigén mérésIgen
Térképet mutat/kezelIgen
EKGIgen
SIM kártya-helyeSIM

További információk

Tulajdonságok:

Teljes kijelzővel előre.
Az eddigi legnagyobb, legfejlettebb kijelző. A legstrapabíróbb Apple Watch. Forradalmi innovációk az egészségért. Akár 33 százalékkal gyorsabb töltés.

Nagy kijelző. Hatalmas lehetőségek.
A nagyobb kijelzővel teljesen más élményt nyújt az Apple Watch: minden sokkal egyszerűbben kezelhető és jobban olvasható rajta. A Series 7-tel legnagyszabásúbb és legragyogóbb elképzeléseinket valósítottuk meg.

Fricska a fizikának.
Nem volt kis kihívás úgy megnövelni a kijelzőt, hogy az óra méretén mindez minél kevesebbet változtasson. Egy teljes műszaki áttervezéssel azonban sikerült 40%-kal kisebbre venni a peremeket, így a Series 6-hoz képest közel 20%-kal nagyobb felületet kaphatott a kijelző. Ugyanez a Series 3-hoz viszonyítva több mint 50%-ot jelent. Reméljük, ez a hír téged is feldob.

Mindig bekapcsolt Retina kijelző. Minden világosabb.
A pontos időt, valamint a számlapodon megjelenő egyéb információkat és komplikációkat a csuklód felemelése vagy az óra megérintése nélkül is láthatod, hiszen a kijelzője sosem kapcsol ki. És mostantól zárt térben 70%-kal fényesebb, amikor leengedve tartod a kezed.

Egységesen letisztult. Határtalanul dizájnos.
A fénytörés finom átmenet hatását kelti a széleken, szinte egybeolvasztva a tokot a kijelzővel.

Teret ad az ujjaidnak. Mindent a szemnek. Mindent a kéznek.
A gombokat rendszerszinten alakítottuk át, hogy kiaknázhassák a nagyobb kijelző előnyeit. Így minden eddiginél könnyebben használhatod például a Számológép és a Stopperóra appokat. Több időzítőt is beállíthatsz, hogy egyszerre sok mindent nyomon tudj követni. A nagyobb kijelzőn mindent egyszerűbb megjeleníteni és egy pillantással áttekinteni.

Bírja a strapát: A Series 7 minden idők leg­ellenállóbb Apple Watcha.
A mindig bekapcsolt Retina kijelző megnöveléséhez alapvető szerkezeti változtatásokra volt szükség.  Repedésálló. Az eddigi legerősebb óraüvegünk. Porálló. IP6X tanúsítással. *1 Vízálló. Úszásálló, WR50-es vízállósági besorolással. *2

Minden órában csúcs­formában.
50%-kal vastagabb óraüveg. Az óraüveg a legmagasabb pontján több mint kétszer olyan vastag, mint az Apple Watch Series 6 üvege – ennek köszönhetően erősebb és tartósabb is. Robusztus vonalak. Az óraüveget sík alappal terveztük újra. Az eredmény egy masszívabb forma, amely jobban ellenáll a repedésnek. OLED-kijelző. Az érintésérzékelőt az OLED-panelre integráltuk, az alkatrészek egyesítésével pedig a kijelző vastagsága és a perem mérete is csökkent.

Az egészség órája a jövőből. Még többet mutat.
Mérd meg a véroxigén­szintedet egy forradalmi érzékelővel és a hozzá tartozó alkal­mazással. Készíts EKG-t bárhol, bármikor. Ellenőrizd a pulzusodat. A Series 7 mindezzel és több más innovatív lehetőséggel, például alváskövetéssel vagy a Tudatosság appal kínál nagyobb rálátást az egészségedre – melyet így megőrizned is könnyebb lesz.

Véroxigénszint-mérés. Egy frissítő innováció.
A véroxigénszint a fittséged egyik kulcsfontosságú mutatója. Segíthet megérteni, hogy szervezeted milyen mértékben képes felvenni az oxigént, illetve mekkora mennyiségű oxigénhez jut hozzá. Az Apple Watch Series 7 figyelemre méltó érzékelőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőrizheted a véroxigénszintedet. Az órád emellett a háttérben is éjjel-nappal végezhet méréseket. *3

Készíts EKG-t, bármikor.
Az Apple Watch Series 7 az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni. Ez óriási teljesítmény egy karórától. Létfontosságú adatokkal képes ellátni a kezelő­orvosodat, téged pedig nyugalommal tölthet el. *4

Az ujjad sokat elárul a szívedről.
A Digital Crownban és a hátlapi kristályban lévő elektródák az EKG appal együttműködve észlelik a szív elektromos jeleit. Elég megérintened a Digital Crownt, és 30 másodperc alatt elkészül az EKG-hullámforma. Az EKG app jelezni tudja, hogy a szívverésed szabályos szinusz­ritmusú, vagy pitvarfibrilláció jeleit mutatja, ami a szívritmuszavar egyik súlyos formája. *5

Álmaid órája.
Az Alvás app nem csupán rögzíti az alvásadataidat, de ütemezést és esti rutint is kialakíthatsz vele, hogy elérd a kitűzött alvási céljaidat. Sőt, a percenkénti légzésszámodat is követi, míg te alszol. Mindent megtesz a pihenésedért.

Nem várat meg a töltéssel.
Az Apple Watch Series 7-nek teljesen átalakítottuk a töltőrendszerét, hogy minden eddiginél gyorsabban menetkész lehess vele. A megújult töltési architektúra és az USB-C kapcsolat jóvoltából körülbelül 45 perc alatt nulláról 80%-ra töltheted az órádat. *6. Akár 33%-kal gyorsabb töltés a Series 6-hoz képest *7. 8 perc töltés 8 óra alváskövetéshez elegendő *8

Fókuszálj. Lazíts. Fejlődj.
Ha a nap folyamán rászánsz egy-egy percet, hogy kikapcsolj, és csak a légzésedre koncentrálj, a stressz-szintedet is csökkentheted. A Tudatosság app új Elmélkedés funkciójával meghatározhatod a célodat, és egy csodaszép animációval segít megtalálni a nyugalmat.

Motivációban is bajnok.
Indíts el egyet a több tucat edzéstípusból. Kövess minden alkalmat és mozgásfajtát. Maradj lendületben az Apple Music több mint 75 millió számával. A Series 7 teljes erőbedobással támogat. A nagyobb kijelző jóvoltából pedig a pályán és a medencében is gyorsabban, világosabban átláthatod az előrehaladásodat és az edzésed adatait. Hozd ki magadból a leg­többet.

Fitnesz a te igényeidre szabva.
Guggolás, szerva, fartlek vagy bármi más – az Apple Watchnak van hozzá egy edzése. Mostantól már akkor is, ha a tajcsi vagy a pilátesz a szenvedélyed. A rajtvonal csupán egy koppintásnyira van tőled.

Rákapcsol a bringázásra.
Az Apple Watch mostantól auto­ma­ti­ku­san észleli, ha pedálozni kezdesz, és emlékeztet, hogy indíts el egy edzést. Ha elesnél, a mostantól kerékpározásra és más edzésekre is optimalizált Esésészlelés funkció *9 képes segítséget hívni.*10. Edzésed meghatározó jellemzőit, például a sebességet és a távolságot órád hangosan bejelenti, hogy te folyamatosan az úton tarthasd a szemed. Egy korszerű algoritmus pedig még pontosabban számítja ki neked az elégetett kalóriákat, amikor elektromos biciklin tekersz.

H2O. Csobbanni jó.
Az Apple Watch 50 méteres mélységig vízálló. Így akár nyílt vízben úszol, akár medencében követed a hosszokat és a részidőket, biztosan nem lesz víziszonya az órádnak. *2

A rajttól a célig motivál.
Tevékenységgyűrűk. Mozgás, Gyakorlat és Állás. Három gyűrű, amely megmutatja, hogy mit és mennyit mozogtál napközben. Tevékenység­megosztás. Osszátok meg tevékenység­gyűrűiteket egymás között a családdal és a barátokkal, és biztassátok egymást. Versenyek. Hívd ki a barátaidat egy hétnapos Tevékenység­versenyre.

Zene és Podcastok.
Az Apple Music 75 millió számával a csuklódon mindig lesz miből erőt meríteni. De podcastokkal is belefeledkezhetsz a mozgásba, miközben a kalóriákat égeted. *11

Minden, ami fontos. Mindenhol veled.
Csak vedd fel az Apple Watchod, és már indulhatsz is. A Series 7 nagyobb kijelzőjén még jobban szem előtt lesz minden, ami fontos. A mobilhálózatos modellel pedig a telefonod nélkül is kapcsolatban maradhatsz a családoddal és a barátaiddal, hallgathatod a zenéidet, megnézheted az értesítéseidet és nézegetheted a fotóidat. *12

Mobilhálózattal, szabadon.
Vedd fel a telefont az erdő közepén. Küldj egy szmájlit a barátaidnak az irodába. Nyugodtan hagyd otthon a telefonod. A mobilhálózatos Apple Watch minden fontos kapcsolatot biztosít.

Minden egy helyen, a Walletben. Aranyat ér.
Nyisd ki a lakásod ajtaját, indítsd el az autódat, szállj be a gépbe a reptéren, és fizess szinte bármiért. És ez még csak néhány példa. A Wallet alkal­mazásban minden fontos dolgod egy helyen tarthatod. Extra hasznos megoldás, ha sokfelé jársz. *13

Térképek. Jó kézben az irányítás.
Akár gyalog, akár autóval vagy tömegközlekedéssel jársz, a Térképekkel mindig egyszerűen eljutsz a célodhoz. A Taptic Engine időben jelzi egy finom rezgéssel a jobb és bal kanyarokat, így nem szükséges az órádra nézni.

Appok kifejezetten bármire.
Az Apple Watchon közvetlenül a csuklódról érheted el az App Store több ezer alkal­mazását – így bármiért rajongsz, az órádat tökéletesen személyre szabott eszközként használhatod. Szörfözés, fotózás, esetleg csillagászat? A lehetőségek kimeríthetetlenek. Csak töltsd le a kiválasztott appot egyenesen az Apple Watchodra, és máris kéznél lesz minden, amikor csak szeretnéd.

Mutasd a számlapod, megmondja, ki vagy.
Hozz létre saját számlapot az érdeklődésedhez illő komplikációkkal. Ha szörfözöl, egy pillantással áttekintheted a dagályt, a szelet és a víz hőmérsékletét. A számlapokat akár a barátaiddal és a családtagjaiddal is megoszthatod e-mailben vagy üzenetben.

Alapból csodálatos. Minden változatban.
Extrém szintű szaktudás kellett ahhoz, hogy ilyen bámulatos külsőt kölcsönözhessünk egy ekkora tudású órának. Az Apple Watch két rendkívüli anyagból – rozsdamentes acélból, illetve 100%-ban újra­hasznosítható alumíniumból – készült tokkal érhető el.

Környezet­védelem.
Termékeink környezeti lábnyomáért teljes életciklusukat tekintve felelősséget vállalunk. Célunk, hogy egy nap csakis újrahasznosított vagy újra­hasznosítható anyagokból készítsük az összes termékünket és csomagolásunkat. Az Apple Watchot úgy terveztük meg, hogy számos tulajdonságával hozzájárulhasson a környezeti hatások csökkentéséhez.

A Series 7 (GPS + Cellular) jellemzői:

  • 41 vagy 45 mm-es tokméret; több mint 50%-kal nagyobb kijelzőfelület (Az Apple Watch Series 3-hoz képest.)
  • Mindig bekapcsolt LTPO OLED Retina kijelző (1000 nites fényerő)
  • Ion-X üveg kijelző az alumíniumtokon
  • Zafírkristály kijelző a rozsdamentesacél tokon
  • S7 SiP 64 bites, kétmagos processzorral
  • W3 vezeték nélküli chip
  • Fizikai visszajelzést adó Digital Crown
  • Véroxigénszint-érzékelő
  • Szívelektródák és harmadik generációs optikai pulzusmérő
  • Értesítés alacsony vagy magas pulzusról
  • Értesítés szabálytalan szívritmusról
  • EKG app (Az EKG app és a szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használatához watchOS 6 vagy újabb rendszer, illetve az iOS legújabb verzióját futtató iPhone 6s vagy újabb iPhone szükséges. A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések Apple Watch Series 3 és újabb Apple Watchon érhetők el, az EKG app használatához pedig Apple Watch Series 4 vagy újabb Apple Watch szükséges (az Apple Watch SE kivételével). A használatuk 22 éves kor fölött ajánlott. A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítési funkció nem alkalmas olyan személyek általi használatra, akiknél korábban pitvarfibrillációt állapítottak meg. A kompatibilitásról további információt az apple.com/hu/watch oldalon találsz.)
  • Nemzetközi segélyhívás (A nemzetközi segélyhívási funkció csak az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) modellel használható. A támogatott országok és térségek listáját itt találod: apple.com/hu/watchos/feature-availability.)
  • Vészhelyzet - SOS (Az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) saját mobilhálózati kapcsolatán tudja használni a Vészhelyzet – SOS funkciót. A Vészhelyzet – SOS funkció mobilkapcsolat nélküli Apple Watchcsal történő használatához vagy a párosított iPhone-nak kell a közelben lennie, vagy az Apple Watchnak egy ismert Wi-Fi-hálózathoz kell csatlakoznia, és be kell állítani rajta a Wi-Fi-hívás funkciót.)
  • Esésészlelés
  • Úszásálló (50 méterig vízálló (Az Apple Watch Series 7, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük. Az Apple Watch Series 7 emellett IP6X porállósági besorolású.)
  • Porálló (IP6X besorolású)
  • A repedéseknek legjobban ellenálló óraüveggel
  • LTE és UMTS (A mobilszolgáltatás vezeték nélküli díjcsomaggal vehető igénybe. A részletekről érdeklődj a mobil­szolgáltatódnál. A kapcsolat minősége a hálózat elérhetőségétől függ. A nemzetközi roaming nem támogatott. Az Apple Watch-díjcsomagokat kínáló szolgáltatók listáját és az elérhetőséggel kapcsolatos információkat a következő oldalon találod: apple.com/hu/watch/cellular. A mobilszolgáltatás beállításához a support.apple.com/hu-hu/HT207578 oldalon találsz további útmutatást.)
  • Wi-Fi
  • Bluetooth 5.0
  • GPS/GNSS
  • Iránytű
  • Mindig bekapcsolt magasságmérő
  • 32 GB-os kapacitás
  • Rövidebb töltési idő (A tesztelést az Apple 2021 augusztusában végezte az Apple Watch Series 7 (GPS) és az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) prototípusain, melyekhez az USB-C csatlakozós, mágneses Apple Watch-gyorstöltőt (A2515-ös modell) és az Apple 20 wattos USB-C hálózati adapterét (A2305-ös modell) használták, valamint Apple Watch Series 6 (GPS) és Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) modelleken, melyekhez mágneses Apple Watch-töltőkábelt (A2255-ös és A2256-os modell) és 5 wattos Apple USB hálózati adaptert (A1385-ös modell) használtak. A tesztelés során az összes Apple Watch-modell iPhone-hoz volt párosítva, és mindegyik készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges feltöltési idő a régiótól, a beállításoktól és a környezeti tényezőktől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.)

Méret 45 mm:

  • Magasság: 45 mm
  • Szélesség: 38 mm
  • Mélység: 10,7 mm
  • Tok tömege: 38.8 g
  • Tok tömege (GPS + Cellular): 38.8 g

1. Az Apple Watch Series 7 IP6X porállósági besorolású.

2. Az Apple Watch Series 7, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

3. A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkal­mazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.

4. Az EKG app használatához Apple Watch Series 4 vagy újabb óra (az Apple Watch SE kivételével), valamint az iOS és a watchOS legújabb verziója szükséges. A kompatibilitásról az apple.com/hu/watch oldalon találsz további információt. Az EKG app használata 22 éves kor fölött ajánlott. Az Apple Watch az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni.

5. A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használatához a watchOS és az iOS legújabb verziója szükséges. A funkció használata nem ajánlott 22 évesnél fiatalabbaknak és olyan személyeknek, akiknél pitvarfibrillációt állapítottak meg.

6. A gyorstöltés csak az Apple Watch Series 7-tel kompatibilis. Más modellek esetén normál töltési időre számíthatsz.

7. A tesztelést az Apple 2021 augusztusában végezte az Apple Watch Series 7 (GPS) és az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) prototípusain, melyekhez az USB-C csatlakozós, mágneses Apple Watch-gyorstöltőt (A2515-ös modell) és az Apple 20 wattos USB-C hálózati adapterét (A2305-ös modell) hasz­nálták, valamint Apple Watch Series 6 (GPS) és Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) modelleken, melyekhez mágneses Apple Watch-töltőkábelt (A2255-ös és A2256-os modell) és 5 wattos Apple USB hálózati adaptert (A1385-ös modell) hasz­náltak. A tesztelés során az összes Apple Watch-modell iPhone-hoz volt párosítva, és mindegyik készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges feltöltési idő a régiótól, a beállításoktól és a környezeti tényezőktől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.

8. A tesztelést az Apple 2021 augusztusában végezte az Apple Watch Series 7 (GPS) és az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) prototípusain, melyekhez az USB-C csatlakozós, mágneses Apple Watch-gyorstöltőt (A2515-ös modell) és az Apple 20 wattos USB-C hálózati adapterét (A2305-ös modell) használták. A tesztelés során az összes Apple Watch-modell iPhone-hoz volt párosítva, és mindegyik készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges feltöltési idő a régiótól, a beállításoktól és a környezeti tényezőktől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.

9. Az edzésekben használható esésészlelési funkció hamarosan elérhetővé válik. Az Esésészlelés funkció frissítései a watchOS 8 rendszerben és a watchOS újabb verzióiban érhetők el az Apple Watch Series 4-en és az újabb Apple Watch-modelleken.

10. Az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) saját mobilhálózati kapcsolatán tudja használni a Vészhelyzet – SOS funkciót. Ha mobilhálózat nélküli Apple Watchon szeretnéd használni a Vészhelyzet – SOS funkciót, ahhoz a párosított iPhone-nak a közelben kell lennie, vagy az Apple Watchnak kell egy ismert Wi-Fi-hálózathoz csatlakoznia, és be kell állítani rajta a Wi-Fi-hívás funkciót.

11. Az Apple Music használatához előfizetés szükséges.

12. A mobilszolgáltatás vezeték nélküli díjcsomaggal vehető igénybe. A részletekről érdeklődj a mobil­szolgáltatódnál. A kapcsolat minősége a hálózat elérhetőségétől függ. A nemzetközi roaming nem támogatott. Az Apple Watch-díjcsomagokat kínáló szolgáltatók listáját és az elérhetőséggel kapcsolatos információkat a következő oldalon találod: apple.com/hu/watch/cellular. A mobilszolgáltatás beállításához a support.apple.com/hu-hu/HT207578 oldalon találsz további útmutatást.

13. Az Apple Pay nem minden országban érhető el. Az Apple Payt támogató országok és térségek listáját itt találod: support.apple.com/hu-hu/HT207957.

Tok- és szíjkombináció csak egy adott kollekción belül (Apple Watch vagy Apple Watch Nike) állítható össze.

Az Apple Watch Series 7 használatához iPhone 6s vagy újabb iPhone és legalább iOS 15-ös rendszer szükséges.

A funkciókra vonatkozóan fenntartjuk a változtatás jogát. Egyes funkciók, alkal­mazások és szolgáltatások nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven.

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Apple Watch Series 7 GPS+Cellular 45mm csillagfény alumínium tok, csillagfény sportszíj (MKJQ3HC/A)

Apple Watch Series 7 GPS+Cellular 45mm csillagfény alumínium tok, csillagfény sportszíj (MKJQ3HC/A)

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?