Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra 40mm rozsdamentes acél-fekete (SM-R830NSKAXEH)

eo09061

Garancia: 12 hónap

 

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újra elérhető, kattintson a Termékinfo gombra!

 

TERMÉKFIGYELÉS Termékfigyelés beállításához használja a Termékinfo gombot!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

109 790 Ft‎

86 449 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóSamsung
Garancia12 hónap
LépésszámlálóIgen
AlvásfigyelőIgen
Kijelző típusaAMOLED
#Kijelző felbontása360x360
BluetoothIgen
Tömeg37 g
Beépített GPSIgen
Pulzusmérés csuklórólIgen
BarométerIgen
Érintő kijelzőIgen
Por és vízállóság50 méterig vízálló
Zene lejátszásIgen
SzámlapEdzett üveg
Okostelefonos értesítésIgen
ROM mérete4.0 GB
Wi-FiIgen
Térképet mutat/kezelIgen
RAM mérete0.75 GB
Akkumulátor247 mAh
Operációs rendszerTizen
NFCIgen
Processzor órajele1.15 GHz

További információk

Tulajdonságok:

Egyedi és kényelmes viselet a csuklón
Válaszd ki, milyen külsőt és kényelmi funkciókat kapjon jóllétedet elősegítő partnered, amelyet le sem akarsz majd venni. A Galaxy Watch Active2 az első pillanattól kezdve személyre szabott modell: kiválaszthatod, hogy Bluetooth vagy LTE szabványú, 40 vagy 44 mm-es méretű, rozsdamentes acél vagy pehelykönnyű alumínium anyagú legyen-e, és a szíjválasztéka is figyelemre méltó.

Tágítsd ki a teret
Maximális kijelzőméret és zavartalan látvány fogad egy karcsú órafejen, amelyet a gyors kezelést segítő érintéssel irányítható keret vesz körbe. A Galaxy Watch Active2 felületén nagyobb méretű kijelző, letisztult, fekete háttér, valamint alig észrevehető keret fogad – így még több hely jut a szükséges információk áttekintésére.

A te személyre szabott órád
Bátran próbálgasd egymáshoz az összes olyan dizájnt, amelyik illik a külsődhöz. Válassz a gazdag szíjválasztékból, és állítsd össze saját, egyedi Galaxy Watch Active2 órádat.

Kövesd nyomon az edzést a csuklódon
A Galaxy Watch Active2 követi a mozgásodat – azaz csak a karodra kell húznod, és már indulhat is az edzés! Mivel az úszás is szerepel az automatikusan nyomon követhető sportágak között, mostantól hétféle tevékenység automatikus rögzítésére van lehetőséged, a kézi nyomon követés pedig minden tevékenységhez használható, és közülük több tucatot tudsz rögzíteni. A futóedző funkció valós időben ad végrehajtható tanácsot.

Pulzusmérés a nyugalmad érdekében
Az egészségi állapotod figyelemmel követése a Galaxy Watch Active2 lényege: ebben segít a csuklóra simuló kialakítással rendelkező eszköz hátoldalára szerelt nyolc fénydióda. Az egészségi állapot figyelemmel kíséréséhez a pulzusfigyelés is hozzá tartozik: az eszköz figyelmeztet rá, ha az értéke túl magas vagy túl alacsony.

Egész napra elegendő energia
Bátran vidd magaddal egész napra a Galaxy Watch Active2 modellt: normál használat mellett akkumulátora egy napot, sőt akár többet is kibír. Ha pedig hazaértél, fektesd a kompakt, mágneses vezeték nélküli töltőre, amelyen ismét erőre kap – és ehhez sem külön aljzatra, sem kábelre nincs szükség

Bírja a gyűrődést
Az órát akár járatlan utakra is magaddal viheted. A Galaxy Watch Active2 jól bírja a gyűrődést: IP68 és 5ATM szabvány szerinti víz- és porállósággal rendelkezik, katonai szintű ellenálló képessége miatt pedig mindenféle körülmény közepette is megállja a helyét – azaz a társaságában is bátran folytathatod határaid tágítását.

Appok a fejlődésedhez
Nyiss új ablakot a lehetőségekre, és válogass a Galaxy modellekhez készült, illetve a külső felek által fejlesztett alkalmazások széles kínálatából. Töltsd le az alkalmazásokat, így megalkothatod saját, személyre szabott okoseszközödet, amely útközben is rendelkezésedre áll, és még a csuklódról sem kell levenned.

Kapcsolódj más eszközeidhez
Az óra sokféle, Galaxy és nem Galaxy típusú okostelefonnal kompatibilis. Nézd át velünk, hogy milyen eszközök kompatibilisek a Galaxy Watch Active2 órával. - Android rendszerű modellek: Android 5.0 (L OS) vagy újabb, RAM: legalább 1,5 GB (Samsung és nem Samsung modellek esetén is) - iOS rendszerű modellek: iPhone 5 vagy újabb, iOS 9.0 vagy újabb.

  • Beágyazott SIM: Csak Wi-Fi, csak Bluetooth
  • Operációs rendszer: Tizen
  • Kijelző technológia: AMOLED, 1.2" (30.2mm)
  • Kijelző felbontás: 360 x 360
  • CPU sebesség: 1.15 GHz
  • RAM: 0.75 GB
  • ROM: 4 GB
  • Szenzorok: Gyorsulásmérő, Légnyomásmérő, Gyro érzékelő, Pulzusmérő, Fényérzékelő
  • Akkumulátor kapacitás: 247 (mAh, átlagos)
  • Átlagos használati idő: 3~4 nap
  • Méretek (Ma x Szé x Mé): 40.0 x 40.0 x 10.9 mm
  • Bőr-szíj

A termék gyártói honlapja

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra 40mm rozsdamentes acél-fekete (SM-R830NSKAXEH)

Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra 40mm rozsdamentes acél-fekete (SM-R830NSKAXEH)

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?