Einhell 2338842 Fűtőventilátor Fekete, Szürke

eo06296

Garancia: Nincs jótállás

 

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újra elérhető, kattintson a Termékinfo gombra!

 

TERMÉKFIGYELÉS Termékfigyelés beállításához használja a Termékinfo gombot!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

10 890 Ft‎

8 575 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóEinhell
GaranciaNincs jótállás

További információk

Fűtőventilátor KH 500/1

Jóminőségű PTC fűtőelem
termosztáttal
Axiális ventilátor

Az Einhell fűtőventilátor KH 500/1 kellemes meleget áraszt hideg napokon, és gondoskodik a jó hőmérséklet érzetről a száraz, zárt helyiségekben. Ha gyorsan kell a hőmérsékletet változtatni, egyszerűen egy konnektornak kell a közelben lennie, és 500 W teljesítménnyel az értékes PTC fűtőelemnek köszönhetően a tartózkodás kellemesebb lesz.
A termosztát gondoskodik a kívánt állandóságról, a ventilátor a meleg levegő áramokat egyenletesen osztja el. Emellett az Einhell KH500/1 fűtőventilátor koncepciónál nagy súlyt helyeztek a biztonságra. Így túlmelegedésnél a biztonsági lekapcsolás belép. Ha a fűtőventilátor véletlenül felborul, a biztonsági lekapcsolás gondoskodik arról is, hogy a készülék ne fűtsön tovább ellenőrzés nélkül.
A kompakt 10 x 8,5 x 16,5 cm-es Einhell KH 500/1 fűtőventilátor mindig helyet tall a felhasználó mellett. Ez a termék csak szigetelt helyiségekben vagy alkalmankénti használatra alkalmas.

Jellemzők:
Biztonsági lekapcsolás túlmelegedésnél
Biztonsági kikapcsolás felborulás esetén

Műszaki adatok:
KÜlönleges jellemzők: Túlhevülés elleni védelem · Méret, hossz: 120 mm · Méret, magasság: 850 mm · Méret, szélesség: 100 mm · Szín: Fekete,Szürke · Súly: 0.4 kg · Teljesítmény: 500 W · Termék típus: Fűtőventilátor · Védelmi osztály: II · Védelmi típus: IP20 · Üzemi feszültség: 240 V

Szállítás tartalma:
Fűtőventilátor,Használati útmutató.


A termék gyártói honlapja

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Einhell 2338842 Fűtőventilátor Fekete, Szürke

Einhell 2338842 Fűtőventilátor Fekete, Szürke

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?