Amazfit Zepp E Square okosóra Pebbly Grey (W1958OV2Q)

eo08124

Garancia: 24 hónap

 

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újra elérhető, kattintson a Termékinfo gombra!

 

TERMÉKFIGYELÉS Termékfigyelés beállításához használja a Termékinfo gombot!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

41 790 Ft‎

32 906 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóXiaomi
Garancia24 hónap
LépésszámlálóIgen
AlvásfigyelőIgen
Kijelző típusaAMOLED
#Kijelző felbontása348x442
BluetoothIgen
Tömeg36 g
Pulzusmérés csuklórólIgen
Érintő kijelzőIgen
Por és vízállóság50 méterig vízálló
Véroxigén mérésIgen
Akkumulátor188 mAh

További információk

Tulajdonságok:

A keret nélküli 3D ívelt üveg minden szögből nézve tökéletes vonalakkal rendelkezik, amely kiváló, hihetetlenül stílusos megjelenést és érzetet biztosít. Az óratest csiszolt rozsdamentes acélja és az elülső 3D üveg tökéletesen kombinálható egymással, így az óra elegáns és ultravékony. A mindössze 9 mm vastagsága miatt éjjel-nappal rendkívül kényelmes viseletet biztosít.

A Zepp E négyzet alakú változatot a minimalizmus szem előtt tartásával tervezték, ami egyszerűsített, de stílusos megjelenést kölcsönöz neki. A négyzet alakú képernyő hatékonyabban kézbesíti az információkat. Több tartalmat mutat korlátozott helyen, és a divat és a praktikum valódi kombinációját éri el. 1,65” négyzet alakú AMOLED kijelző. Felbontás 341 ppi.

A Zepp E az Ön partnere az ideális kondíció felé vezető úton. A legmodernebb optikai bio-érzékelővel még soha nem volt ilyen egyszerű figyelemmel kísérni az egészségügyi adatokat. Az oxigéntelítettségi adatok azonnal elérhetők a csuklóján.

Az oxigéntelítettségi adatok döntő fontosságúak a környező levegőben alacsonyabb oxigéntartalmú, nagy magasságban végzett tevékenységeknél vagy a csúcsteljesítmények során. A stresszszint diagnosztizálása négy szakaszban a szív aktivitása alapján: nyugodt, normális, közepes, magas. Könnyedén megmérheti a stressz szintjét, amikor csak szüksége van rá, vagy választhatja a tartós stresszmérés lehetőségét 24/7. Nem számít, milyen napja van, az órája segít figyelemmel kísérni a mentális egészségének minőségét. Tudja meg, hogy a testmozgás hogyan befolyásolja az egészségét.

A PAI érzékeli a test reakcióját a sporttevékenységre, és segít könnyebben megérteni fizikai állapotát. Figyelje részletesen az alvást minőségét a Zepp E-vel. A Zepp E lehetőséget kínál az alvás, a könnyű alvás, a mély alvás, a REM fázis és az ébredés több szakaszának figyelemmel kísérésére, hogy könnyebben megérthesse testének többi mintázatát. Ez az alvásminőséget és a légzésminőséget is biztosítja. Még azt is tudja, hogy élvezhet-e egy 20 perces alvást a nap folyamán.

Akár 11 sporttevékenység (futás a szabadban, futópad, futás, séta, kerékpározás a szabadban, fedett kerékpározás, úszás a medencében, elliptikus edző, szabad stílus, hegymászás, síelés). Támogatás a profi sport módhoz. Határozza meg magának a napi tevékenység célját, beleértve a lépéseket, az elégetett kalóriákat és az aktivitás intenzitását. A Zepp E emlékeztetni fogja Önt, hogy áll a kitűzött célokkal. Sokoldalú fitneszkövető funkciókat is kínál, mint például mozgásszegény emlékeztetők és aktív órák, amelyek motiválják az aktív életet.

A Gyorselérésben akár saját maga is meghatározhatja a Zepp E almenüt, és balra vagy jobbra csúsztatva elérheti a leggyakrabban használt funkciókat.

A Zepp E akár 7 napig is használható egyetlen feltöltéssel, ami megszabadítja a napi feltöltéstől. A teljesen feltöltött Zepp E segítségével testének minden adatát rögzítheti a mindennapi életben - sportolás, munka vagy éjszakai alvás közben.

  • Méret: 43,3 x 35,7 x 9,0 mm
  • Tömeg (óraszíj nélkül): körülbelül 36 g
  • Óratest anyaga: Rozsdamentes acél
  • Víz ellenállás fokozata: 5ATM

Kijelző, akkumulátor:

  • Kijelző típusa: AMOLED
  • Méret: 1,65 "
  • Felbontás: 348 × 442
  • PPI: 341
  • Akkumulátor: 188 mAh
  • Töltés módja: Mágneses töltő dokk, Pogo Pin 2 pin-es töltés
  • Töltési idő: Körülbelül 2 óra
  • Akku élettartam egy töltésre: kb. 7 nap
  • Készenléti mód: 15 nap

Érzékelők:

  • Egészség: Optikai érzékelő a biológiai monitorozáshoz
  • Sport: Gyorsulásérzékelő, geomágneses érzékelő, környezeti fényérzékelő, lineáris vibrációs motor
  • Csatlakozás: Bluetooth 5.0 BLE

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Amazfit Zepp E Square okosóra Pebbly Grey (W1958OV2Q)

Amazfit Zepp E Square okosóra Pebbly Grey (W1958OV2Q)

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?