Huawei Scale 3 okosmérleg (55026228)

eo15558

Garancia: 12 hónap

 

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újra elérhető, kattintson a Termékinfo gombra!

 

TERMÉKFIGYELÉS Termékfigyelés beállításához használja a Termékinfo gombot!

Bővebb leírás


Bruttó Ár:

14 590 Ft‎

11 488 Ft‎ + ÁFA

Adatlap

GyártóHuawei
Garancia12 hónap
Teherbírás150 kg
Mobilaplikációval használhatóigen
Testzsír százalékigen
Testvíztartalomigen
Test izomtömeg indexigen
Testtömeg indexigen

További információk

Tulajdonságok:

Ismerd meg Tested Részletesebb Adatokkal A Huawei Scale 3 Okosmérleg segítségével átfogóan megismerheted fizikai állapotod a 11 testindikátor segítségével.(1)  Ismerd meg tested adatait részletesebben, és változz könnyebben!

A súlyvesztés nem feltétlenül jelent fogyást. Adott tömeg alatt a zsír körülbelül háromszor akkora, mint az izom. Ebből következik, hogy a magasabb testzsír-százalékkal bíró emberek kövérebbnek látszanak. Emellett a kisebb vázizomtömegű embereknek nehezebb fogyniuk. Kövesd testzsír-százalékodat és vázizom értékeidet a HUAWEI Scale 3 Okosmérleg segítségével! Fogyj le professzionális módszerekkel!

Fejlett technológia a pontos mérésekért. A Hefei Fizikai Tudományos Intézet, a Kínai Tudományos Akadémia és a Huawei által közösen kidolgozott testalkat modellt alkalmazza, a HUAWEI TruFit ™ segítségével és minden mérést tudományosan vezetnek. A "Big Data" és az AI-technológia pontos információkat nyújtanak az egészségesebb testhez és életmódhoz.

Részletes testösszetétel-elemzés A HUAWEI Egészség alkalmazás felhasználásával kényelmed érdekében részletes testösszetétel-elemzés készül. A tudományos elemzés alapján az alkalmazás útmutatást ad a jobb eredmények eléréséhez is.

Kövesd nyomon az edzéseidet! A HUAWEI Scale 3 Okosmérleg segít a fitneszben minden lépés nyomon követésével. A frissített adatokkal folyamatosan tájékoztat az edzésed hatékonyságárol. Ennek megfelelően beállíthatod az edzésmódot és testre szabhatod a zsírégető tervet.

Kettős kapcsolódás a kényelemért. Csatlakoztatsd a HUAWEI Scale 3 Okosmérleget mind a Wi-Fi-hez, mind a Bluetooth-hoz a nagyobb kényelem érdekében. Miután csatlakozott a Wi-Fi-hez, az alkalmazás megnyitása nélkül lépj az okosmérlegre. A régebbi adatok alapján intelligensen képes azonosítani a családtagokat. Az összes rekord automatikusan feltöltődik a felhőbe, és elküldik a kapcsolódó fiókoknak, így bárhol és bármikor megtekintheted a telefonodon.

A vendéglátás csúcsa a vendég mód. A mérleged megosztható a vendégeddel is. Nyisd meg a Huawei Egészség alkalmazást, írd be vendéginformációit, és az okosmérleg készen áll a használatra. A vendég mód védi a vendégek adatait is, amelyeket a mérés után törlünk.

Részletes dizájn, praktikus tapasztalat Edzett üvegtáblával és tiszta fehér megjelenéssel a HUAWEI Scale 3 Okosmérleg tiszta, részletes kialakítást nyújt. Tesztek ezrei tették alkalmassá a mérlegpanel elrendezését a különböző korosztályok számára, és a 3,5 mm-es alacsony léptékű lábak és a szilikon gumiból készült csúszásgátló párnák lehetővé teszik a folyamatos mérést is bármikor.

A Huawei minőséggel mindig első leszel. A HUAWEI Scale 3 Okosmérleget szigorúan tesztelik az egész gyártási folyamat során, azért hogy biztonságosabb, megbízhatóbb és kiváló felhasználói élményt nyújtson.

  • Kijelző: Diszkrét LED kijelző
  • Rendszer követelmények: Kompatibilis az Android 5.0 vagy annál újabb, és az iOS 9.0 vagy újabb rendszert futtató telefonokkal
  • Anyag: Edzett üveg (mérőfelület), ITO fólia (elektróda, zsírméréshez) és ABS (készülék alja)
  • Akkumulátor: DC 6,0 V akkumulátor (4 x 1,5 V AAA akkumulátor)
  • Akkumulátor üzemidő: Körülbelül 180 nap (mérési gyakoriság: naponta háromszor) Az adatok a Huawei laboratóriumaiból származnak. A tényleges időtartam a felhasználástól függően változhat
  • Szenzorok: Ellenállás feszültségmérő nyomásérzékelő
  • Kapcsolódás: WLAN IEEE 802,11 b / g / n, 2,4 GHz, Bluetooth 5.0, and supports BLE  
  • Tömeg: kb 1.570 g (elem nélkül)1

Információk:

  • (1) A mérési tartomány 2,5 kg és 150 kg között van. Csak a 18 év alatti tinédzserek és a 65 év feletti idősek testsúly- és pulzusmérését támogatja speciális testalkatuk miatt
  • Javasoljuk, hogy a terhes nők és a csecsemők mindig viseljenek lábbelit, amikor csak használják a készüléket, és csak súlymérés céljából használják. Orvosi implantátummal rendelkező emberek (pl. Pacemakerek, cochleáris implantátumok stb.) Semmilyen körülmények között NEM használhatják a készüléket. *Idős emberek, lázas betegek és fitneszben vagy sportszakmában dolgozók speciális testalkatuk miatt nagy eltéréseket mutathat a testösszetétel mutatóiban. Az egyetlen megbízható információ a súly. **A mérleg nem orvosi eszköz, és sem orvosi felhasználásra, sem betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére nem készült. Minden adatot és mérést csak személyes használatra szabad felhasználni. A pulzus nyugalmi pulzus
  • A Huawei Egészség alkalmazás támogatja az Android 5.0 és annál újabb, az iOS 9.0 és annál újabb rendszereket
  • A Wi-Fi támogatási protokoll specifikációja: 802.11 b / g / n

Küldj üzenetet, kérj visszahívást

Huawei Scale 3 okosmérleg (55026228)

Huawei Scale 3 okosmérleg (55026228)

Adataid az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük

Nem küldünk kéretlen levelet

Miben segíthetünk?